den daas wil andere prioriteiten boas

Den Daas stelt het onderwerp ter discussie in de gemeenteraadsvergadering van 27 september, onder meer naar aanleiding van antwoorden die het college gaf op brieven van Hans de Kort. De Kort vroeg hoe vaak er in 2011 bekeurd was voor hondenpoep. Het antwoord daarop ‘nul keer’. Den Daas vindt nu dat er wat moet veranderen in de prioriteiten van de werkzaamheden van de BOA’s. “Dus ik wil niet dat er extra bakken met geld naar toe gaan,” aldus het raadslid. “Als er niet bekeurd wordt, kun je je afvragen wat die handhaving inhoudt.”

Den Daas stelde al eerder vragen over dit onderwerp in raadsvergaderingen. Toenmalig wethouder Haarman kon hem niet overtuigen met zijn antwoord. “Daar schot je niks mee op.”

Ook stelt Den Daas dat het college van B&W Hans de Kort serieuzer had moeten nemen. “Hij had duidelijk een punt en als iemand een punt heeft, moet je er wat aan doen. Het is vreemd dat er niks overblijft van het handhaven, terwijl het een ergernis van hier tot Tokyo is.”

In de gemeenteraadsvergadering van volgende week wil Den Daas ‘eens kijken hoe de rest van de raad er over denkt’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.