de tijd begint te dringen voor sv heeten

Het bestuur van SV Heeten heeft tijdens de jaarvergadering in 2011 aangegeven er mee te stoppen. In die vergadering kreeg het bestuur nog wel een opdracht mee: zoek opvolging. Die opdracht is niet gemakkelijk gebleken. De datum van het aftreden is vorig jaar vastgesteld op de ledenvergadering die eind oktober of begin november wordt gehouden. Over twee maanden dus. Opvolging is er echter nog niet.

Oosterhuis: “Ondanks een tiental goede gesprekken met, in onze ogen capabele mensen, is het tot op heden niet gelukt iemand te vinden. Hoewel een aantal aangaf eventueel wel in het bestuur te willen, was niemand bereid de voorzittersrol op zich te nemen. Dat stelt ons voor een groot probleem, want de datum van aftreden nadert en de vereniging zal ook volgend jaar bestuurd moeten worden. Er zijn wel wat mensen die aangegeven hebben dat ze een bestuursfunctie zouden willen vervullen, maar wij zijn van mening dat er eerst een voorzitter moet zijn. Die kan dan zelf een bestuur om zich heen vormen.”

In de buitengewone ledenvergadering op 24 september legt het bestuur het probleem voor aan de leden van de club. In die vergadering wil Oosterhuis in overleg met de leden. “De tijd begint te dringen. We gaan in de vergadering aangeven dat het echt een serieus probleem wordt.”

Oosterhuis is al vele tientallen jaren actief voor de Heetense vereniging. Hij zit al een jaar of vijfendertig in het bestuur, waarvan hij er ongeveer dertig in de rol van voorzitter heeft doorgebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.