de tien verschillend rond kiezen doet verliezen

Anders dan in veel andere landen heeft bij ons elke volwassen staatsburger stemrecht. Het recht om met één stem mee te bepalen wie ons in de nabije toekomst gaan regeren. Daarvoor is wijsheid nodig en ’twijfel is het begin van alle wijsheid’ volgens een gezegde. Maar wie te lang twijfelt wordt een zwevende kiezer die zijn stem vergeet te geven. De spreuk ‘Kiezen doet verliezen’ wordt dan in verkiezingstijd ‘Niet kiezen doet verliezen.’

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.