de herfstschilder bij koolhof bv

De herfst komt er weer aan en daarom komt Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw in Raalte weer met een uniek concept. Koolhof BV presenteert namelijk als enige bedrijf in de regio ‘De Herfstschilder’. “Met de Herfstschilder onderscheiden wij ons naar buiten toe. Het begin van de zomer was tamelijk regenachtig en de laatste weken was het enorm warm. Dat heeft er voor gezorgd dat veel noodzakelijk onderhoud en geplande schilderwerkzaamheden bij veel mensen niet door kon gaan. Maar er zijn ook veel mensen die er door allerlei andere omstandigheden niet aan toe zijn gekomen. De Herfstschilder springt hier op in”, vertelt Charl Koolhof, eigenaar van Koolhof BV Schilderwerken en Totaalafbouw.

“Misschien krijgen we nog wel een mooi najaar en kun je het geplande buitenschilderwerk alsnog laten uitvoeren. Zo krijg je een tweede kans om jouw woning winterklaar te maken”, vervolgt Charl. “En mocht het echt herfstweer worden, wacht dan maar niet op de Winterschilder voor al het binnenschilderwerk.”

Koolhof BV introduceerde de Herfstschilder vorig jaar voor het eerst. Het werd meteen een succes. “We hebben veel positieve reacties gekregen en er was veel respons. Daarom hebben we besloten er een vervolg aan te geven. De Herfstschilder kent dezelfde condities als de Winterschilder. Je krijgt tot 50 euro korting per schilder per werkdag. Als voorwaarde wordt gesteld dat de werkzaamheden minimaal drie mandagen omvatten. De korting geldt van 1 oktober 2012 tot en met 31 oktober 2012.

Koolhof BV is een modern en veelzijdig schilders- en afbouwbedrijf en is zowel actief in de particuliere als in de zakelijke markt. “Het herfstarrangement geldt dan ook niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven’. Wij werken met onze eigen mensen, ieder met een eigen specialiteit. Dat maakt de samenwerking met onze klanten ook zo fijn. En het zorgt voor een sterke persoonlijke betrokkenheid bij zowel grote als kleine projecten.”

Mocht je de Herfstschilder dit jaar toch missen, dan is er nog geen man over boord. “Vanaf november, direct aansluitend op de Herfstschilder, starten wij weer met de Winterschilder. Dit speciale Winterschilderarrangement, geldig van 1 november 2012 tot en met 31 maart 2013, kent dezelfde voorwaarden en condities als de Herfstschilder.”

Koolhof Schilderwerken en Totaalafbouw BV is gevestigd aan de Klipperweg 6 in Raalte, telefoon 0572-354871. Meer informatie vind je ook op staging2.koolhofbv.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.