de eerste dag op de bongerd

In de zomervakantie is er op de Bongerd in Wijhe hard gewerkt. Plafonds werden vernieuwd, lokalen zijn geverfd en de radiatoren werden vernieuwd. Er zijn nieuwe kasten gekocht en een groep kreeg nieuw meubilair. Omdat ook de website is vernieuwd waren dit redenen genoeg om het schooljaar feestelijk te beginnen.

Alle kinderen die op de Bongerd hebben een appeltje in de grote bomen in de hal dus de nieuwe leerlingen kregen natuurlijk ook hun appeltje, er was muziek en de kinderen kregen een kaart met beschuit met muisjes waarop ze ideeën kunnen tekenen of schrijven om de school nog mooier en leuker te maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.