de cel in na verkeersongeval heeten

Kort daarvoor had de bestuurder op de Hademanstraat een stopteken van politiemensen genegeerd. Daarnaast moesten een vrouw en een kind opzij springen om niet door het busje te worden aangereden. Ook de bestuurder bleek onder invloed van alcohol te zijn en werd voor nader onderzoek en een bloedproef naar het ziekenhuis in Deventer gebracht. Daar ging hij er vandoor, maar werd kort daarna alsnog in de stad ingerekend.

Na behandeling werd hij in afwachting van zijn verhoor ingesloten. Zijn rijbewijs werd ingevorderd en tegen hem wordt voor bovenstaande feiten proces-verbaal opgemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.