Home / archiefcentraal / de 10 verschillen rondom pijnlijke prinsjesdag

de 10 verschillen rondom pijnlijke prinsjesdag

Eén keer per jaar viert het multi-culti gezin feestelijk haar Prinsjesdag. Met veel ceremonieel wordt dan de feesttaart gepresenteerd en bepaald welk deel ieder krijgt. Wie te veel verwacht brandt dan gemakkelijk zijn vingers. Dat is een pijnlijke ervaring, die gemakkelijk een glimlach in een grimlach laat veranderen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.