de 10 verschillen rondom pijnlijke prinsjesdag

Eén keer per jaar viert het multi-culti gezin feestelijk haar Prinsjesdag. Met veel ceremonieel wordt dan de feesttaart gepresenteerd en bepaald welk deel ieder krijgt. Wie te veel verwacht brandt dan gemakkelijk zijn vingers. Dat is een pijnlijke ervaring, die gemakkelijk een glimlach in een grimlach laat veranderen.

De tekeningen van Coenen verschijnen in meerdere bladen, zoals al vijftien jaar lang in het dagblad De Telegraaf. Sinds februari 2009 staan er ook tekeningen van de Olstenaar in de krant van Salland Centraal. In de vorm van een puzzel. Een ‘zoek de tien verschillen’, waarbij de plaatjes zijn gekoppeld aan de actualiteit. Op zaterdag plaatsen we de oplossing op onze site. Had je alles goed?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.