damesselectie hevo gaat inspelen

Na een turbulent seizoeneinde heeft HEVO haar damesselectie toch weer op tijd op de rails kunnen zetten. Met enkele gedurfde omzettingen en een zeer ervaren trainer in de persoon van Ron Kranenburg aan het roer wil HEVO zich opmaken om de komende jaren haar positie in de landelijke divisie te heroveren.

“De degradatie afgelopen seizoen naar de regiodivisie was niet tegen te houden. En dan ligt het meestal voor de hand dat niet aan Heino-gebonden speelsters de keuze maken voor verenigingen die komend seizoen wel in de landelijke divisie uitkomen. Het selectieteam is door het vertrek van meerdere speelsters sterk verjongd. Een beetje noodgedwongen, maar volgens ons wel op een verantwoorde wijze”, vertelt Jan van den Bergh van de PR-commissie van de volleybalverening.

“Gelukkig beschikken we over enkele zeer jonge, getalenteerde speelster uit eigen opleiding. Daarnaast vonden wij Ron Kranenburg bereid om op het oude nest terug te keren. In eerdere jaren stond hij aan de wieg van de succesvolle opmars van onze vereniging naar het landelijke divisieniveau. Een prestatie die zowel bij de trainer als de oudere HEVO-leden nog diep in het geheugen staat gegrift. En klaarblijkelijk ook in het hart. Want de uitdaging is niet gering. Met een bijzonder jonge selectie van meiden in de leeftijd van 13 tot 17 jaar willen wij graag een nieuwe start maken om op termijn weer een rol te gaan spelen in de landelijke volleybaldivisies.”

Komend weekeinde start HEVO met de eerste serieuze oefencampagne. Namelijk het traditionele Hevo Inspeel Toernooi. “Ons jonge, nog wat onervaren team, dat bijna geheel bestaat uit Heinose meiden, zal zaterdag 15 september in onze eigen sporthal Hoogerheijne, verdeeld over twee poules strijden met divisieteams uit het hele land: S.S.S. uit Barneveld, C.S.V. uit Zwolle, W.S.V. uit Warnsveld (het team van onze voorgaande succesvolle trainer Frans van Hardenveld), Longa uit Lichtenvoorde en Tjoba uit Klazinaveen.”

De zaal is geopend vanaf 12.15 uur. De wedstrijden beginnen om 13.00 uur en zullen zeker de gehele middag in beslag nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.