dames hevo maken zich op voor seizoen

Na een turbulent seizoeneinde heeft HEVO een nieuwe damesselectie samengesteld. Met enkele gedurfde omzettingen en een zeer ervaren trainer aan het roer maakt HEVO zich op om haar positie in de landelijke divisie te heroveren.

Het selectieteam is door het vertrek van meerdere speelsters sterk verjongd. Gelukkig kon de club beschikken over enkele zeer jonge, getalenteerde speelster uit eigen opleiding. Daarnaast was Ron Kranenburg bereid om als trainer op het oude nest terug te keren. In eerdere jaren stond hij aan de wieg van de succesvolle opmars van de vereniging naar het landelijke divisieniveau. De medewerking van Ron Kranenburg is voor HEVO een belangrijke stap, want de uitdaging is niet gering. Met een bijzonder jonge selectie met meiden vanaf 13 jaar wil HEVO op termijn weer een rol gaan spelen in de landelijke volleybaldivisies.

Afgelopen weekeinde speelde de selectie haar eigen Inspeel Toernooi. De eerste serieuze oefencampagne binnen een lang leerproces. De jonge meidengroep verloor weliswaar haar wedstrijden, maar kan tevreden zijn over het spel en de eigen strijdlust. Minstens zo belangrijk is het dergelijke wedstrijden te benutten om het onderlinge samenspel en de communicatie vorm te geven. Daarmee levert het eigen toernooi een positieve bijdrage aan het prestatiepotentieel van de Heinose volleybalclub.

Het toernooi is gewonnen door WSV uit Warnsveld, inmiddels een gedegen speler in de landelijke divisie onder leiding van voormalig HEVO-trainer Frans van Hardeveld. Na afloop van het toernooi organiseerde de SupportersClub een teampresentatie in sportcafé Time Out. Een geslaagde bijeenkomst waar teamleden, trainer en ouders elkaar vragen mochten stellen op het gebied van volleybal, maar ook meer wereldse zaken.

HEVO Dames 1 gaat aanstaande zaterdag de competitie in met een wedstrijd tegen Gemini uit en in Elst.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.