cursus jeugd ehbo start binnenkort

EHBO Raalte start begin oktober met een cursus Jeugd EHBO. De cursus is bedoeld voor kinderen uit groep zeven en acht van de basisschool. Deze week worden folders over deze cursus verspreid bij de basisscholen in Raalte. Opgeven kan via deze folders, maar ook via de website van EHBO Raalte: staging2.ehboraalte.nl

De lessen worden gegeven op de maandag- of dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur in de Helpende Handen aan de Westdorplaan in Raalte. In ongeveer twintig lessen leren de cursisten onder meer hoe ze moeten handelen bij kleine en grote ongevallen. De cursus wordt afgesloten met een examen. De kosten voor de cursus, het boek en examen zijn 40 euro. Meer informatie over de cursus of opgeven voor de cursus? Kijk op staging2.ehboraalte.nl bij het onderdeel jeugd EHBO. Aanmelden kan tot en met vrijdag 21 september 2012.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.