complete avond uit naar pieter derks

De eerste voorstelling van het nieuwe theaterseizoen van theaters Olst Wijhe start morgen. Om 20.15 uur staat Pieter Derks daar namelijk met de try-out ‘Van Nature’ op het podium van het Holstohus in Olst. Die avond kan het publiek een complete avond uit met voorafgaand aan de voorstelling een drie gangen menu aan de langste eettafel van Nederland en na de voorstelling een afterparty met dj.

Pieter Derks – Van Nature (try-out)

Pieter Derks is bekend van De Wereld Draait Door. Zijn programma’s bestaan uit klassiek cabaret en liedjes. Van Nature is alweer zijn vierde programma, waarin Pieter op zoek gaat naar het natuurlijke in een gemaakte wereld. Wat is echt en wat hebben wij erbij verzonnen? Met die vraag in het achterhoofd gaat het vooral over al het nieuws dat Pieter te pakken kan krijgen. Elke avond dus andere grappen en weer nieuwe verhalen.

De voorstelling van Pieter Derks begint om 20.15 uur. Na de voorstelling kan het publiek in de brasserie van het Holstohus de afterparty bezoeken. Hier draait een dj muziek en kan het publiek de vrijwilligers van Theaters Olst Wijhe ontmoeten.

Langste Eettafel van Nederland

Samen eten verbindt: Het is een gemakkelijke en leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten of elkaar beter te leren kennen. In de periode van 27 september t/m 5 oktober gaan overal in het land mensen met elkaar aan tafel. Door alle tafels aan te melden op de website staging2.komdedeuruit.nl en digitaal te verbinden, vormt dit samen de Langste Eettafel van Nederland.

Op zaterdag 29 september staat een stuk van de Langste Eettafel van Nederland in de Brasserie van het Holstohus waarbij iedereen kan genieten van een drie gangen diner. Dit diner start om 17.30 uur.

Kijk voor meer informatie over de voorstellingen op staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.