Home / archiefcentraal / cadeaubonnen voor vluchtelingenwerk

cadeaubonnen voor vluchtelingenwerk

De drie aanwezige wethouders overhandigden symbolisch de cadeaubonnen van ieder 3.500 euro aan coördinatoren van de Stichting Vluchtelingenwerk.

De coördinatoren bedankten vervolgens de wethouders/2Switch voor deze mooie gift en zien dit als een warm welkom voor de vluchtelingen en nieuwkomers die in de regio komen te wonen. Voor deze cadeaubonnen kunnen in de kringloopwinkels veel artikelen worden aangeschaft voor de inrichting van hun woning.

Met dit gebaar is alsnog de wens gerealiseerd van de inmiddels niet meer bestaande Stichting Hellendoorn. Bij de opheffing van de stichting wilde men een mooi bedrag ter beschikking te stellen van een goed doel. Stichting Hellendoorn was tot voor kort een van de aandeelhouders van de drie kringloopwinkels in de regio Midden Overijssel. Inmiddels maken de winkels deel uit van het Kringloopbedrijf 2Switch, actief in Gelderland en Overijssel.

Mevrouw Marije Leferink (coördinator VW Hellendoorn), mevrouw H. (Ria) Bakhuis-Horstink (WH Gemeente Hellendoorn), de heer T.P. (Theo) de Putter (WH Gemeente Wierden), Mevrouw Anneke van Rijk (coördinator VW Wierden), de heer Herman Boers (penningmeester VW Wierden), de heer G. (Gosse) Hiemstra (WH Gemeente Raalte), mevrouw Gerda van Diejen (coördinator VW Raalte) en de heer Jip Peper (directeur 2Switch).

Lees ook

Restaurants bundelen krachten voor aspergetour

REGIO – Vier restaurants in de regio hebben hun krachten gebundeld voor een aspergetour. Het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.