Home / archiefcentraal / brandblusser bij bushokje

brandblusser bij bushokje

Handig voor als de lijnbus in brand staat. Of misschien ook niet, want het blussen van een bus neemt wel iets meer middelen in beslag dan een enkele poederblusser. Misschien is hij er wel neergezet om een brandend bushokje te kunnen blussen. Want stel nou dat… Nee, dat lijkt ook de oplossing niet.

Hoe dan ook. Voor wie hem kwijt is; Er staat een brandblusser bij het bushokje aan de N35 bij Heino, tussen de stoplichten Heino-Noord en restaurant Peter Pan. Wie weet waar de blusser vandaan komt, tot wie hij behoort en hoe hij bij het bushokje verzeild raakt, mag het zeggen.

Lees ook

Ode aan natuur door Joke Proper in Infocentrum

DEN NUL/OLST – De Olster kunstenares Joke Proper exposeert in het kader van de IJsselbiënnale …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.