bouw hoftheater over twee weken van start

“De laatste fijnslijperij met de aannemer is op dit moment gaande,” vertelt Jos van den Born, directeur van het Hoftheater. “De bedoeling is dat er over twee weken met de bouw begonnen wordt.”

Met het woord fijnslijperij doelt Van den Born op onderhandelingen tussen Hoftheater en aannemer over de prijs. “Er wordt met de aannemer overlegd om de zaken op budget te krijgen,” aldus Van den Born.

Eigenlijk was de planning dat de bouw direct na de bouwvak zou beginnen. Van den Born denkt echter niet dat de opening van het nieuwe theater door de vertraging naar achter geschoven moet worden. “De oplevering staat nog steeds voor 1 september volgend jaar gepland.”

De vergunning en plannen zijn allemaal al lang en breed rond. Het overleg gaat echt enkel nog over de prijs. “Dat wordt hopelijk één dezer dagen afgerond. Het is niet zo dat we ondertussen andere plannen hebben gemaakt hoor,” sluit de theaterdirecteur af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.