bleker en kamerleden naar lveld voor manifest

Staatssecretaris Henk Bleker en de vier Overijsselse CDA-Tweede Kamerkandidaten nemen vrijdagochtend het Manifest ‘Leefbaar platteland’ in ontvangst in Lemelerveld. Voormalig Tweede Kamerlid Annie Schreijer-Pierik zal, samen met woordvoerder CDA-Statenfractie Marco van der Vegte en LTO-vertegenwoordigers, de overhandiging voor haar rekening nemen.

Na de verkiezingen is het belangrijk dat men in Den Haag het platteland niet uit het oog verliest. Het manifest beschrijft speerpunten omtrent sociaal-economische ontwikkeling, Noaberschap, natuur- en landschapsbeheer en belastingen om het platteland leefbaar te maken en te houden. Het CDA wil dat mensen op het platteland goed kunnen wonen en werken.

Naast Henk Bleker zal Elske van der Mik namens haar medekandidaten Eddy van Hijum, Pieter Omtzigt en Herma Boom een korte reactie geven op het manifest. De plattelandsactie vindt om 9.00 uur plaats aan de start van de laatste dag van de Vechtdalfietsvierdaagse op camping Heidepark in Lemelerveld aan de Verbindingsweg 2a.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.