bierfestival bier en pils uit duitsland

Bij verschillende horecagelegenheden in het centrum van Raalte kun op 29 en 30 september je in totaal tien verschillende soorten bier en pils uit Duitsland proeven. Het concept van het proeven en lopen blijkt een goede mix te zijn, want veel groepen trokken vorig jaar door Raalte om te genieten van de bieren.

Het vijfde bierfestival op 29 september valt dus samen met Streetlive en de koopzondag op 30 september. Daar is bewust voor gekozen. “We hopen een toegevoegde waarde aan deze leuke en gezellige dagen te kunnen geven,” aldus stichting horecafeesten Raalte.

De Duitse bieren kunnen bij de verschillende horecabedrijven in het centrum van de tap worden geproefd. Deelnemers ontvangen voor 15 euro een boekje waarop de bieren en de deelnemers staan vermeld. Je kunt dus één of twee dagen komen proeven van de bieren. Bakker Bart gaat speciaal voor dit evenement een broodje maken voor de deelnemende bedrijven.

De opening op zaterdag om 14.30 uur op het terras van hotel de Zwaan wordt gedaan door pastoor Verweij, deze zal net als bij de vier voorgaande festivals het eerste glas weer in ontvangst nemen.

Op zondag speelt de Eschländerkapel uit Hellendoorn op de grote markt van 13.00 uur tot 15.00 uur. Ook komt Heineken met een speciale bierwagen met paarden door het centrum van Raalte rijden deze middag.

Het bierfestival duurt op zaterdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Op zondag kun je van 13.00 uur tot 17.00 uur terecht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.