bezuiniging rtv oost ten koste van kwaliteit

RTV Oost moest bezuinigen en gaat daarom ingrijpend reorganiseren. De regionale omroep heeft te maken met teruglopende inkomsten en wil daarom volgend jaar 700.000 euro bezuinigen op het budget van ongeveer 11 miljoen.

De definitieve bezuinigingsplannen worden nog uitgewerkt, maar dat er minder personeel zal blijven en er minder programma’s gemaakt gaan worden is al zeker. Directeur Henny Everts laat tegenover VillaMedia weten dat de regionale omroep zich geen grote producties meer kan veroorloven en er ook minder programma’s worden ingekocht. Ook de kwaliteit zal voor iedereen zichtbaar achteruitgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.