bezoek bijleveld in teken lokale kracht

Ank Bijleveld-Schouten, Commissaris van de Koningin in Overijssel, heeft donderdag een werkbezoek aan de gemeente Olst-Wijhe. Samen met het college van B en W ging ze kijken bij de bouw van de aardehuizen in Olst.

Daarnaast waren er gesprekken met vertegenwoordigers van de IJssellinie, de Stichting Kulturhus Olst-Wijhe (over de sociale toekomstvisie en de vrijwiligersondersteuning), de Ondernemerscommissie Wijhe (over de toekomst van de detailhandel) en raadsleden.

“Opvallend is het vertrouwen van de mensen in de kracht van de lokale samenleving. In elke ontmoeting kwam dit prominent naar voren”, aldus Ank Bijleveld-Schouten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.