assertiviteitsgroep voor volwassenen

Binnenkort start Carinova Maatschappelijk Werk in Raalte met een ‘Assertiviteitsgroep voor volwassenen’. De groep wordt gegeven in het Carinovagebouw, Arkelstein 2, Raalte en start bij voldoende deelnemers. Het gaat om acht bijeenkomsten. Wilt u zich hiervoor opgeven? Bel dan met Carinova, telefoon 0900 86 62 (lokaal tarief). Kosten: € 22,50 (leden Carinova Servicepakket betalen € 11,25).

Voor wie is de groep bedoeld?

De assertiviteitsgroep is bedoeld voor mensen die willen leren om meer voor zichzelf op te komen, zonder een ander daarbij te kort te doen. De groep is bedoeld om u meer bewust te laten worden van uw eigen gedrag. Bovendien ontwikkelt u vaardigheden waardoor u in staat bent beter contact met anderen te hebben. De groep is een aanzet om weerbaar te worden en meer zelfvertrouwen te krijgen.

[b]Wat houdt de groep in?[/b[

In de groep wordt gewerkt aan een aantal thema’s. Deze zijn onder andere nee zeggen, wensen uiten, kritiek geven, reageren op kritiek, boosheid uiten, reageren op boosheid, zelfvertrouwen, complimenten geven en krijgen. Door samen te praten over en te oefenen met deze thema’s, leert u vaardigheden beter in praktijk te brengen. Naast het oefenen in de groep wordt er ook thuis geoefend door middel van huiswerkopdrachten

Wat kunt u van de groep verwachten?

Tijdens de assertiviteitsgroep werkt u aan het krijgen van meer zelfvertrouwen. U wordt zich bewust van uw eigen gedrag. U komt te weten waarom wensen uiten, ‘nee’ zeggen, kritiek geven, reageren op kritiek, boosheid uiten, reageren op boosheid, complimenten geven en reageren op complimenten van belang zijn in uw leven. U leert bovenstaande vaardigheden beter in praktijk brengen. Het maximum aantal deelnemers is 10.

Meer informatie over Carinova kunt u vinden op staging2.carinova.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.