al vanaf 1200 uur stemmen op wijhe

In De Slinger is vrijdagavond een liveshow, van waaruit geregeld geschakeld wordt naar de studio’s van RTV Oost, waar ook live beelden binnen komen vanuit Beltschutsloot en Losser, de andere twee gemeenten die in de finale beland zijn van de strijd om het leukste dorp van de provincie.

In De Slinger wordt een complete show gebouwd rondom de verkiezingen. Zo kun je vrijdag al vanaf 12.00 uur in het stemlokaal in het café digitaal stemmen. En ’s avonds zijn Duo Feestlift (net terug uit Afghanistan) en feestdj Tom van Buuren in de zaal aanwezig. De presentatie is in handen van Andre van der Zee, die dat doet namens RTV Oost maar als Wijhenaar natuurlijk zo partijdig mogelijk probeert te zijn.

Partijdig zijn is ook de hele bedoeling van de verkiezing van RTV Oost en De Stentor, de verkiezing heeft uiteindelijk niets te maken met welk dorp het leukst is, maar welk dorp haar aanhang het best weet te mobiliseren. En op zich is dat voor een deelnemend dorp natuurlijk hartstikke leuk.

Gerben Bentum: “Het leeft hier echt. We hebben zelfs geflyerd bij de basisscholen en bij de Capellenborg.” Al die mensen kunnen vrijdag vanaf 12.00 uur stemmen. Dat was eerst alleen tijdens de uitzending van 20.20 uur tot 22.00 uur, maar donderdag heeft RTV Oost besloten de stemmogelijkheid vervroegd open te stellen. “Dan kunnen mensen nu al vast stemmen en kunnen ze vrijdagavond naar de live-uitzending kijken hoe wij daar gaan winnen”, want daar is Bentum zeker van. “We gaan die prijs naar Salland halen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.