Home / archiefcentraal / 700e lid voor vv lemelerveld

700e lid voor vv lemelerveld

Voor aanvang van de eerste thuiswedstrijd van vv Lemelerveld 1 is het 700ste lid van voetbalvereniging Lemelerveld in het zonnetje gezet. Onder prachtige weersomstandigheden is Ingeborg Feberwee door voorzitter René Jansen van aantal presentjes voorzien.

Dat het 700se lid een meisje is komt niet geheel vreemd voor. Meisjesvoetbal is enorm in opkomst. Bij vv Lemelerveld spelen om dit moment drie volledige meidenteams in de competitie. Daarnaast zijn er meisjes die spelen in de overige teams en bij de voetbalschool.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.