27e herfsttoertocht mc salland

Motorclub Salland houdt op 16 september 2012 haar jaarlijkse herfsttoertocht voor motoren. De rit gaat dit keer richting oosten. Het grootste gedeelte van de rit gaat door het Twentse land.

Er is keuze uit twee afstanden. De korte versie van de route heeft een afstand van 165 kilometer en bij de langere rit rijd je een afstand van 220 kilometer. Deze tocht is aangemeld bij de KNMV en LOOT. Iedereen die zin en tijd heeft, is van harte welkom in het clubhuis aan de Korteveldsweg 18b te Lemele waar je vanaf 9.00 uur kunt starten. De route beschrijving is verkrijgbaar op A4-formaat en op GPS. Meer informatie op staging2.mcsalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.