zorggroep raalte ontvangt prijs energiek award

Zorggroep Raalte ontving dinsdag 21 augustus de prijs horende bij de Energiek Award 2011. Deze prijs is een voor Zorggroep Raalte speciaal ontworpen glas-in-loodraam.

Het glas-in-lood raam is ontworpen en gemaakt door een cliënt van FPC Oldenkotte en werd bij Zorggroep Raalte in ontvangst genomen door locatiemanager van Angeli Custodes, Aly Bergsma. Het kunstwerk heet ‘Verenigde krachten’ en bestaat uit een regenboog (stroming en diversiteit), drie figuren (bewoners, medewerkers en vrijwilligers) en de zon (energie en warmte van Zorggroep Raalte). De bewoners en medewerker reageerden zeer enthousiast. Het werk zal elk jaar op een andere locatie komen te hangen, omdat de prijs iedereen van Zorggroep Raalte toekomt en iedereen ervan kan genieten.

Zorggroep Raalte was winnaar van de Energiek Award 2011 om haar inzet voor de ontwikkeling van medewerkers. De zorggroep betrekt medewerkers actief bij het beleid en maakt gebruik van talenten die in de organisatie aanwezig zijn.

WGV Zorg en Welzijn brengt het belang van goede gezondheid en vitaliteit onder de aandacht bij zorg- en welzijnsinstellingen in Oost-Nederland. Daarom is samen met Salland verzekeringen de Energiek Award in het leven geroepen. In december 2012 wordt deze award uitgereikt aan de organisatie in zorg en welzijn met de ‘gouden aanpak’ op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Leden van WGV Zorg en Welzijn kunnen hun organisatie nog tot 18 september a.s. aanmelden voor de Energiek Award 2012 op website staging2.energiekaward.nl. Daarna selecteert een vakjury 3 genomineerden. Van 15 oktober tot 4 december 2012 kan op deze genomineerden gestemd worden. Tijdens een feestelijke bijeenkomst op 13 december 2012 zal de winnaar bekend gemaakt worden en ontvangt deze wederom een bijzondere prijs.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.