zonnige start sukerbietenfeest

Tientallen standhouders die omstreeks 10.00 uur hun kraam hadden opgebouwd en tevreden kwekers na de opening van de lelieshow Lemelerveld B(l)oeit! In de loop van de ochtend werden er dan ook goede zaken gedaan in het sfeervolle lint aan kramen en dekens door het dorp.

Na de middag werden de bezoeken aan braderie, veiling en kermis vervolgd met de zoektocht naar een plekje voor een drankje op het terras. Veilingmeesters Martin Westermeijer en Frans en Paul Kogelman kregen de lachers weer op de hand met humor en entertainment tijdens de ludieke veiling. En omdat het de zon maar bleef schijnen was het nog lang gezellig.

Vandaag zijn er evenementen voor kinderen en senioren. Voor mensen met een beperking is er het Lenferink Droomfeest met optredens van Martin Dams en Stef Ekkel. Donderdagavond staat een optreden gepland van de BZB, de Band Zonder Banaan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.