Home / archiefcentraal / zomers geluk in onze fotoactie huis verkocht

zomers geluk in onze fotoactie huis verkocht

De zomervakantie begint nu echt ten einde te lopen. Hier in Salland kunnen we dat mooi afsluiten met de Stöppelhaene. Ook kun je deze laatste dagen mooi eens nadenken of je nog mooie foto’s hebt van de afgelopen periode. Die kun je dan insturen bij de fotoactie ‘De zomer in je bol’.

Er zijn al een boel foto’s ingestuurd, waaronder een bijzondere. De instuurder wilde eigenlijk de foto insturen bij het vorige thema ‘Geluk’, maar toen hadden ze nog niet zoveel geluk. Nu in het huis inmiddels verkocht en hebben ze dus de zomer in hun bol.

Meedoen met de fotoactie is gratis en heel simpel. Je gaat naar fotograaf.sallandcentraal.nl en stuurt je foto in. Dit kan nog tot 15 september. Dan wordt de winnaar bekend gemaakt van de fotoshoot bij De Fotograaf in Raalte.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.