Home / archiefcentraal / zomercarnaval in boskamp

zomercarnaval in boskamp

Nog even en het is zover. Met je blote voeten in het zand de polonaise lopen. Aan de rand van het zwembad genieten van een cocktail. Of met je haren in de wind en al surfend de woeste ‘golven’ trotseren. Het kan allemaal tijdens het zomercarnaval op 18 augustus. Ook lekker dicht bij huis het echte zomergevoel ervaren? Geef je dan snel op bij café Ruimzicht in Boskamp.

Zomerresidentie café Ruimzicht wordt omgetoverd tot een waar beach resort, inclusief zwembad, strand en … surfrodeo. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de inwendige mens door middel van een barbecue. Het Zomercarnaval start om 16.00 uur. De barbecue vindt plaats van 17.00 tot 20.30 uur. Opgeven voor het zomercarnaval kan bij Café Ruimzicht in Boskamp. De kosten voor deelname bedragen 12 euro (bij opgave vooraf) en 15 euro aan de deur (prijzen inclusief barbecue). Vanaf 20.30 uur, na afloop van de barbecue, is de toegang gratis.

Opgeven voor het zomercarnaval kan bij Café Ruimzicht of via www.weteringzotten.nl

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.