woningbouw nieuw heeten vertraagd

Doordat de gemeente liever in het dorp bouwt (dus op de locatie Hutten) dan buiten het dorp (locatie Marissink), moet er wel gewacht worden met de uitgifte van bouwgrond tot het perceel van Hutten beschikbaar is, want dat wordt nu nog door Hutten gebruikt.

Het geld dat de gemeente uit heeft gegeven bij de aankoop van de locatie Marissink, wordt weggewuift met het argument dat vanuit het Rijk wordt aangegeven dat bij stedelijke ontwikkelingen inbreiding vóór uitbreiding moet gaan.

Dit najaar wordt voor Nieuw Heeten een stedenbouwkundige visie opgesteld om de diverse ruimtelijke ontwikkelingen in het dorp beter te kunnen begeleiden. Daarbij zal ook onderzocht worden of de gronden ‘Marissink’ voor andere doeleinden aangewend kunnen worden.

Volgens wethouder Wagenmans kan er op zijn vroegst in 2014 op de locatie Hutten gebouwd worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.