Home / archiefcentraal / wijhe92 wint ruim van vsw

wijhe92 wint ruim van vsw

Wijhe’92 speelde een aantrekkelijke pot voetbal vanmiddag tegen VSW uit Windesheim. Wijhe won met 6-1. VSW maakte het in de eerste helft Wijhe knap lastig. Wijhe kwam na twaalf minuten door Jelle Mulder op voorsprong maar verder lieten de mannen uit Windesheim niet komen.

Na rust was Wijhe in een tijdsbestek van drie minuten de baas. Drie goals in drie minuten en het stond 4-0. Vervolgens was het geen probleem meer voor Wijhe dat na 6-1 uitliep. Jelle Mulder maakte er drie terwijl Tim Mulder met het slot akkoord voor de mooiste zorgde.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.