weer raaltenaren gepakt na mishandeling

In afwachting van zijn verhoor is de aangehouden jongen ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Diezelfde nacht werd op de Westdorplaan een 21-jarige Raaltenaar aangehouden voor mishandeling van een 19-jarige man uit Olst. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn gezicht en was even buiten bewustzijn. De ingesloten man is in afwachting van zijn verhoor ingesloten. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Verder bleef het tijdens Stöppelhaene volgens wijkagent Dolfien Posthoorn redelijk rustig. “Gezellig feest met wat incidenten.” Mishandelingen 2 verdachten. Wat vlaggen vermist, fiets in brand gestoken”, meldt de wijkagent op Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.