vvd houdt weer cursus gemeentepolitiek

De bijeenkomsten worden in de avonduren gehouden in de periode oktober tot maart. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. De cursus is een vervolg op de editie van het afgelopen seizoen, en is afgestemd op de gemeentepolitiek in de gemeente Raalte.

Op de zaterdagen 1 en 8 september staat de VVD van 10.00 uur tot 15.00 uur in het centrum van Raalte. Behalve informatie over het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamer en de mogelijkheid om lid te worden, kun je u bij de stand ook informatie krijgen over de introductiecursus. De stand staat vlak voor het Kulturhus op de markt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.