Home / archiefcentraal / vvd houdt weer cursus gemeentepolitiek

vvd houdt weer cursus gemeentepolitiek

De bijeenkomsten worden in de avonduren gehouden in de periode oktober tot maart. Zowel leden als niet-leden kunnen deelnemen. De cursus is een vervolg op de editie van het afgelopen seizoen, en is afgestemd op de gemeentepolitiek in de gemeente Raalte.

Op de zaterdagen 1 en 8 september staat de VVD van 10.00 uur tot 15.00 uur in het centrum van Raalte. Behalve informatie over het verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamer en de mogelijkheid om lid te worden, kun je u bij de stand ook informatie krijgen over de introductiecursus. De stand staat vlak voor het Kulturhus op de markt.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.