vrouw achter het stuur

Tja, wie kent het niet….de uitdrukking “dat zal wel weer een vrouw achter het stuur zijn”. En dat klopt, in veel auto’s zit er een vrouw achter het stuur, in de andere auto’s is dat een man. Meer opties zijn er ook niet. Maar hoe gaat dat dan…een vrouw achter het stuur. Wij nemen je mee in onze bevindingen en belevingswereld.

Elke 2 weken hebben wij een aantal dagen een auto op proef. En we kijken heus verder dan alleen het uiterlijk, de kinderen, kinderwagen en boodschappen moeten natuurlijk ook mee. We moeten naar sportclubjes, vriendinnen, ons werk enz. We gaan dus testen hoe de auto zich staande houdt in ons drukke leven. Met recht dus een vrouw achter het stuur…

De vakantie staat voor de deur….naar het zwembad, de camping, een dagje uit. Wat je dan nodig hebt is RUIMTE. De Ford Grand C-Max 7-persoons die wij deze week testen heeft er zeer zeker genoeg van. Een echte gezinsauto, die je in een handomdraai omtovert van een 4-, 5-, 6- tot 7-persoons auto. Handig is de achterbank, waar je de bank omzet naar 2 stoelen zonder ruimteverlies, de 3e zitting klap je namelijk in 1 van de stoelen.

Een ander groot pluspunt; de auto parkeert zichzelf in. Rij langs een parkeervlak, druk op de knop en de auto doet de rest. Nu kunnen alle vrouwen (en mannen) fileparkeren! En met de parkeersensoren voor en achter voorkom je een heleboel schade omdat je net dat ene muurtje/paaltje niet zag. Daarnaast heeft de auto ook binnenin sfeerverlichting (chique) en genoeg knopjes en technische hoogstandjes dat ook de mannen hier blij van worden.

Met recht mogen we dan ook zeggen; een multifunctionele auto met alle gemakken aan boord, die wij persoonlijk ook erg mooi vinden.

De Ford Grand C-Max die wij deze week tot onze beschikking hadden staat te koop bij Autobedrijf Schulten in Raalte, officieel Ford-dealer.

Specificaties o.a.:

*Ford Grand C-Max

*2 liter diesel met 143 PK, Airconditioning, Cruisecontrol, Navigatiesysteem met 5 inch scherm

*Bluetooth met voicecontrol, blindspot information syste, automatisch inklapbare spiegels

*Automatisch inparkeren, parkeersensoren voor en achter, 18 inch lichtmetalen velgen, privacy glas, USB aansluiting,

Vraagprijs is in overleg (Er is al een nieuwe Ford Grand C-Max leverbaar vanaf €23 985,-)

Voor meer informatie, neem contact op met Rene Schulten.

staging2.autobdrijfschulten.nl of Klipperweg 10, Raalte tel: 0572-354200

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.