vrouw achter het stuur gazelle bloom innergy

Normaal gesproken hebben wij elke twee weken een aantal dagen een auto op proef. Maar een Vrouw achter het Stuur kijkt natuurlijk verder dan haar neus lang is. En wie van de vrouwen stapt nu niet regelmatig op de fiets. Is het niet voor werk, dan wel om boodschappen te doen, met de kinderen fietsen, naar een feestje. Maar we kennen het allemaal, fietsen met harde wind is niet echt een pretje. Eén keer heb je de wind in de rug, maar de andere keer krijg je de wind van voren. Laat staan wanneer je ook nog de kinderen meeneemt, de buggy aan de fiets hangt en de tassen vol met boodschappen hebt.

Deze week proberen wij dan ook een echte ‘Mama-fiets’ met elektrische trapondersteuning. En voor de sceptische mensen onder ons, een elektrische fiets is echt niet alleen voor oudere mensen. Wat een gemak! Zonder problemen fiets je weg en zoef je op weg naar je afspraak , tegenwind of niet! De bediening is makkelijk, slechts met twee knopjes indrukken kan je op pad. Door de keuze in accu’s (brons, zilver of goud) is er voor iedereen een passende te vinden, ook als je de fiets voor lange afstanden wil gebruiken.

Door de vormgeving van de fiets zijn ook de kinderzitjes voor en achter makkelijk te plaatsen en is er ook ruimte voor de fietstassen. Ook is de instap groot en het stuur iets breder, waardoor je makkelijk op de fiets kan komen. Mede door het hippe design kan je ook zonder de kinderzitjes nog jaren plezier hebben van deze fiets. Eigenlijk kan ik dan ook maar één nadeel bedenken: met regen wordt je ook met deze fiets gewoon nat.

Al met al is een fiets met elektrische trapondersteuning echt een aanrader voor jong en oud. Hij hoeft niet aan, het kan! En eerlijk is eerlijk, als fietsen makkelijk gaat, zal je deze ‘stalen ros’ ook eerder uit de schuur halen om een stukje te toeren met de kinderen. (en op de terugweg neem je zonder problemen de boodschappen mee).

Heb je geen kinderen of fietsen die al zelf? Natuurlijk kan je ook een “gewone” elektrische fiets kopen. Geen probleem, wel het gemak!

De Gazelle Bloom Innergy is verkrijgbaar bij Kruiper Tweewielers in Raalte

Specificaties:

* 7 versnellingen, verkrijgbaar in 3 framematen: 53, 57, 61

* Eenvoudige bediening, geïntegreerd achterlicht, makkelijk te bevestigen kinderzitjes.

* Maximale stabiliteit dankzij de dubbele pootstandaard.

Te koop vanaf € 1899,- (inclusief accu Brons)

(oor meer informatie, neem contact op met Kruiper Tweewielers Raalte

staging2.kruipertweewielers.nl of Tjalkstraat 6, Raalte tel: 0572-362800

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.