vrolijke optocht opent het luttenbergs feest

Met een bijzonder gekleurde, vrolijke, maar vooral ook lange optocht is het Luttenbergs Feest donderdag 16 augustus geopend. Om 19.00 uur vertrok de bonte stoet bij Booijink vanaf de berg, voor een rondgang door het ook prachtig versierde dorp om uiteindelijk te eindigen op het feestterrein, waar de prijsuitreiking plaatsvond en het pannavoetbal van start ging.

Op deze aangename zomeravond was de publieke belangstelling groot en de reacties zeer positief. Het publiek kon dan ook genieten van diverse creaties, de “zoadwagen”van De Boerschop, grote en kleine wagens, kleurrijke loopgroepen en duo’s.

Maar ook de kinderen lieten zich niet onbetuigd door met versierde fietsen en karren mee te doen.

De jury, bestaande uit leden van de feestcommissie uit Broekland, had een moeilijke taak.

De kwaliteit van alle deelnemers was zeer groot. Uiteindelijk werd de Boerschop de grote winnaar door zowel de 1e prijs in de categorie zaadwagens, als ook de publieksprijs te winnen. Deze prachtige wagen zal ook tijdens de Stoppelhaene te bewonderen zijn. De Schanebroek heeft ook een eerste prijs gewonnen in de categorie ‘grote wagens en grote groepen’.

Het programma gaat vrijdag 17 augustus verder met een ochtend voor de 55+ers: jeu de boules, schatgraven, vogelgooien en de nieuwste sportrage: bossaball. Verdere informatie is te vinden op staging2.luttenbergsfeest.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.