Home / archiefcentraal / vrijdagmiddag met zon kunst en muziek

vrijdagmiddag met zon kunst en muziek

De kunstexpositie kun je de rest van de Stöppelhaenedagen ook nog bezoeken van 12.00 tot 18.00 in het Annahuis. Als je interesse hebt om lid te worden van de Kunstgroep, kun je een mailtje sturen naar info@kunstkringraalte.nl of bellen naar Annemarie Eijsvogels (0572 362049).

De Kunstkring werkt al een jaar aan een project om samen met Fotoclub Salland hun jubileum te vieren. In het laatste weekend van september zijn op acht locaties in Raalte kunstwerken en foto’s te bekijken land de KunstKijkRoute. De Kunstkring bestaat dit jaar 30 jaar en de fotoclub 50 jaar.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.