vrijdagmiddag met zon kunst en muziek

De kunstexpositie kun je de rest van de Stöppelhaenedagen ook nog bezoeken van 12.00 tot 18.00 in het Annahuis. Als je interesse hebt om lid te worden van de Kunstgroep, kun je een mailtje sturen naar info@kunstkringraalte.nl of bellen naar Annemarie Eijsvogels (0572 362049).

De Kunstkring werkt al een jaar aan een project om samen met Fotoclub Salland hun jubileum te vieren. In het laatste weekend van september zijn op acht locaties in Raalte kunstwerken en foto’s te bekijken land de KunstKijkRoute. De Kunstkring bestaat dit jaar 30 jaar en de fotoclub 50 jaar.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.