voetbal academie begint aan vijfde seizoen

De Voetbal Academie in Wijhe begint op 14 september aan zijn vijfde seizoen. In de afgelopen jaren hebben vele kinderen uit Salland deelgenomen aan de trainingen. Ook nu is er weer de kans je aan te melden voor vijftien weken voetbaltrainingen onder enthousiaste leiding van Daan Koerhuis.

Er zijn heel veel kinderen die elke dag wel willen voetballen. Die thuis steeds maar weer die bal pakken of die eigenlijk met de bal onder hun hoofd in slaap willen vallen. Voor deze enthousiaste spelers biedt De Voetbal Academie één extra training aan in de week op vrijdagavond. Doormiddel van nieuwe aansprekende oefeningen worden spelers nog enthousiaster gemaakt dan dat ze al zijn en zal hun niveau langzaam omhoog gaan.

De trainingen staan niet alleen in het teken van voetbal (wel voor de kinderen) maar hebben ook een pedagogische onderlaag. Daan Koerhuis is tevens leraar lichamelijke opvoeding en hecht veel waarde aan sociale competenties. Hoe ga je met elkaar om? Hoe reageer je bij een tegenslag? Of hoe ga je om met sterke en minder sterke punten van jezelf. Op deze vragen wordt ingegaan tijdens de trainingen.

Kinderen worden zoveel mogelijk op niveau ingedeeld alleen zijn er veel verschillende doelgroepen die meedoen bij De Voetbal Academie. Zo heb je hele enthousiaste voetballers met veel talent maar ook sommigen met wat minder talent. Er zijn spelers die pedagogisch wat ondersteuning kunnen gebruiken. Maar bij al deze verschillende spelers is voetbal en het plezier daarin het belangrijkste.

Ben jij gemotiveerd of ken je iemand waarvoor dit een fantastische aanvulling zou zijn op de huidige trainingen, kijk dan op staging2.devoetbalacademie.nl voor meer informatie. Met vragen kun je mailen naar info@devoetbalacademie.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.