vernielingen drukken pret houtdorp niet

De vernielingen die in de nacht van dinsdag op woensdag in het houtdorp op de kruising van de Oude Molenweg/Hartkampweg zijn gepleegd, drukken de pret van de deelnemers niet. Dat laat Irma Haarman van de organisatie weten. Een paar bouwwerken van kinderen en wat tenten van de organisatie moesten het ontgelden.

“Het is elk jaar weer verbazingwekkend welke prachtige bouwwerken er ontstaan,” meldt Haarman. “Na twee dagen ploeteren zijn de bouwwerken zo goed als klaar. Op de dinsdag wordt er traditiegetrouw aan de bouwwerken getimmerd,

de woensdag is dan voor een schilderbeurt.”

Woensdag werd er overigens niet alleen geschilderd, er was ook tijd voor echt vertier: buikschuivers. Dat leverde alleen maar stralende gezichten op.

Donderdag kan ieder kind van de overgebleven spijkers spulletjes kopen. Deze spulletjes hebben de kinderen van huis meegenomen. Donderdagmiddag mag iedereen komen kijken wat de kinderen er van gemaakt hebben. Bezoekers zijn welkom vanaf 13.30 uur.

Zie http://paulushoutdorp.hyves.nl/fotos voor de foto’s.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.