veel activiteiten bij open dag pec zwolle

Wil jij samen met voetbal freestyler Mo Boutaka in het voorprogramma van de spelerspresentatie op het hoofdveld staan? Dat kan zaterdag 4 augustus aanstaande tijdens de Open Dag van PEC Zwolle.

De top freestyler geeft clinics in drie rondes, waaraan kinderen tot twaalf jaar kunnen deelnemen. De winnaars van deze voorrondes hebben de eer om in het voorprogramma van de spelerspresentatie te staan. De clinic is één van de vele activiteiten op de Open Dag van aanstaande zaterdag, die wordt georganiseerd door PEC Zwolle in samenwerking met de Supportersclub, Youth United en Equipe.

Iedere supporter, van jong tot oud, kan zich de gehele middag vermaken op het blauw-witte PEC Zwolle-terrein. Handtekeningen scoren, op de foto met de spelers, met de kampioensschaal of voor de nieuwe PEC Zwolle-spelersbus, geschminkt worden, rennen op de survivalbaan en voetballen in een pannakooi. Vanaf 13.00 uur is het allemaal mogelijk in en rondom het IJsseldelta stadion.

Op het stadionterrein en in de gracht van het stadion zijn hapjes en drankjes te verkrijgen, staan tentjes met PEC Zwolle-artikelen en er is een infomarkt met onder andere Voetbal International. Afgeprijsde oude kleding, de nieuwste PEC Zwolle-kleding en de kampioensdvd van het afgelopen seizoen zijn zaterdag te bemachtigen. De dvd is tijdens de Open Dag exclusief te verkrijgen voor slechts € 10,-. Seizoenkaarten voor het komende eredivisieseizoen zijn te koop in de PEC Zwolle Fanshop. Supporters die reeds een seizoenkaart hebben aangeschaft kunnen die tijdens de Open Dag afhalen naast de hoofdingang van het stadion, voor de informatiekassa.

Op de Open Dag kunnen de spelers en technische staf van PEC Zwolle natuurlijk niet ontbreken. Zij nemen deel aan alle activiteiten, dus maak je ze van dichtbij mee! Zo nemen G-voetballers het op tegen Diederik Boer, Joost Broerse, Norichio Nieveld en Ronnie Reniers en kun je in de persruimte van het stadion onder leiding van PEC Zwolle TV Darryl Lachman en Bart van Hintum het hemd van het lijf vragen. Altijd al willen weten wat het lievelingseten is van Lachman en de favoriete club van Van Hintum, dan is zaterdag van 14.00 uur tot 14.30 uur je kans! Naast de spelers en technische staf van de eerste selectie zijn ook spelers van PEC Zwolle Vrouwen en de jeugdopleiding aanwezig.

Het hoofdprogramma vindt plaats op het hoofdveld. Trainer Art Langeler geeft om 13.15 uur een demo-training en om 14.00 uur opent Rochdi Achenteh de PEC Zwolle Street League. De dag wordt om 16.00 uur afgesloten met een spelerspresentatie. Uit verschillende hoeken komen de spelers één voor één het veld op om zich voor te stellen aan het publiek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.