van hijum loopt naar de pomp

CDA-Kamerlid Eddy van Hijum uit Laag Zuthem (zesde op de kandidatenlijst) doet vanavond mee aan de pomploop in Heino. De start van de tien kilometer is om 19.10 uur aan de Canadastraat.

In januari liep Van Hijum bij de crossloop van VV Heino de tien kilometer in een tijd van 46 minuten en 38 seconden. En in juni liep het Kamerlid de halve marathon van Zwolle – voor een goed doel – in een tijd van 1 uur en 40 minuten.

De komende weken verschijnt Van Hijum ook nog aan de start bij de 10 kilometer van de Oranjeloop in Nieuwleusen (7 september) en de Salverda Berkumloop in Zwolle (11 september). Hij hoopt tijdens één van de drie lopen een tijd van onder de 45 minuten te bereiken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.