van den berg brief niet ingetrokken

Toen Ben Misha eind juli uit de SP-fractie van Raalte stapte, vertelde hij dat de directe aanleiding was dat een brief die hij naar de burgemeester schreef, door zijn partij werd ingetrokken. Hij schreef een brief aan Zoon over de, in zijn ogen, scheve verhoudingen tussen Heino en Raalte, ten tijde van de Tippe-besluitvorming. “Ik schreef een brief waarin ik aangaf dat ik de solidariteit en eenheid binnen de gemeente miste. Die brief schreef ik als burger, niet als raadslid. Die vrijheid heb ik toch? Ik kreeg vervolgens een mailtje van Ellen van den Berg, de partijvoorzitter van SP Raalte, dat ze niet blij met de brief was. Daarna trokken ze de brief in”, vertelde hij.

Volgens Ellen van den Berg is dit anders gelopen: “Ik noch de SP hebben de brief ingetrokken. Er is in de fractie een discussie geweest over de brief, Ben zou namelijk het college vragen stellen over dit onderwerp. Vervolgens stuurt Ben een brief aan de burgemeester in plaats van deze te richten aan het college van B&W. Naar aanleiding van die situatie heb ik gezegd daar niet blij mee te zijn. Ben heeft vervolgens de burgemeester gevraagd de brief als niet gestuurd te beschouwen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.