tourtocht oude motoren en oldtimers

Wie een oldtimer aanschaft, koopt geen stuk materiaal. Een oldtimer draagt een hele geschiedenis bij zich, die koop je erbij. Nieuwe onderdelen, veel gesleutel in de vrije tijd, een beetje kennis en een hoop liefde zorgen ervoor dat oldtimers vaak na langdurige stilstand weer de weg op kunnen. Dat maakt de oldtimertoertocht van Stöppelhaene speciaal: Het zijn niet zomaar een paar oude auto’s die aan het vertrek staan, het is een stuk historie. Opgelapt en vaak nog eens speciaal opgepoetst voor de tocht van ons oogstfeest.

De toertocht heeft de toeschouwer veel te bieden. De autoliefhebber kan zijn hart ophalen, zoveel autohistorie tref je niet vaak bij elkaar. Voor de start en na afloop van de tocht verzamelen de voertuigen zich op het terrein van Booijink Veevoeders aan de Schoolstraat in Raalte. Een mooie kans om alle voertuigen uitvoerig te bestuderen. De ervaring leert dat eigenaren van de auto’s graag over hun voertuig vertellen en soms de bezoekers op verzoek zelfs een blik onder de motorkap gunnen.

Ook dit jaar staat de toertocht weer op het programma, op zaterdag 25 augustus, en mag de organisatie van de toertocht weer rekenen op de hulp van Motorclub RAM uit Raalte. Alle oldtimerauto’s die deelnemen aan de toertocht zijn van voor 1985. Alle oldtimermotoren zijn minimaal 25 jaar oud. De motoren starten om 11.00 uur, de oldtimers rijden om 11.30 uur weg vanaf Booijink Veevoeders. Op deze locatie keren de deelnemers tussen 14.30 en 15.00 uur terug. De prijsuitreiking vindt plaats om 15.15 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.