topweekend voor zomerfeesten wesepe

Drie dagen lang was het weer groot feest in en om de feesttent in Wesepe. De stemming zat er goed in op 10, 11 en 12 augustus. Vrijdagavond was het vijftiende songfestival met diverse optredens, aangevuld met enkele topacts uit de voorgaande jaren. Winnaars werden negen meiden met hun versie van ‘We will rock you’ van Queen. De tweede prijs werd in de wacht gesleept door de Backstreetboys. De derde prijs ging naar de dames van de Dolly Dots. De act van Jannes sleepte ook dit jaar de aanmoediginsprijs in de wacht. Na het songfestival werd de avond afgesloten met de enthousiaste band ‘Barcode’.

Gas d’r bie

Na de kinderspelen op de zaterdagochtend was het dan ’s middags eindelijk tijd voor de cross ‘Gas d’r bie’. Onder andere crossauto’s, motoren, zijspanmotoren, legervoertuigen gingen in verschillende klasses de baan over. Het publiek was flink toegestroomd en genoten in het zonnetje van de spectaculaire races. Na de cross kon het publiek zo door de tent in voor de Sallandse Schreeuwveiling, waar de kavels weer goed werden verkocht. ’s Avond speelde de band Q5 voor een bomvolle tent en maakten er weer een geweldig feest van.

Trotse schutterskoning

Na een geslaagde oecumenische kerkdienst en een heerlijk ontbijt in de tent, begon onder de stralende zon het traditionele vogelschieten. Roel Boerkamp schoot het laatste stuk van de vogel naar beneden en werd hiermee de schutterskoning 2012 van Wesepe. ’s Midddags was Thijs Middeldorp al winnaar geworden van de stoelendans. Nieuw dit jaar was de speciale stoelendans voor de kinderen. Dit was een groot succes en de eerste winst kwam op de naam van Anna Grootentraast Het weekend werd afgesloten door de ‘Reeperbahner Stimmungsmachter’. Zij zorgen ervoor dat het ook op de laatste dag van de kermis weer een groot feest was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.