tentoonstelling van kerststallen in rk kerk heino

Witte Pompdagen zullen het niet worden, maar sneeuwval zou wel erg toepasselijk zijn. Tijdens het Heinose dorpsfeest is in de RK-kerk namelijk een bijzondere tentoonstelling van kerststallen te bezichtigen. De expositie wordt gehouden van donderdag 16 tot en met zondag 19 augustus, elke dag van 13.00 tot 17.00 uur met uitzondering van zaterdag 18 augustus. In verband met het Daggie Old Heino is de kerk dan geopend van 9.00 tot 17.00 uur.

De kerststallententoonstelling komt niet uit de lucht vallen, maar is onderdeel van een traditie. Tijdens eerdere edities van de Pompdagen waren er namelijk al exposities van wijwaterbakjes, doopjurkjes en van Mariabeelden. De verantwoordelijkheid voor de tentoonstelling is in handen van het Katholiek Vrouwen Gilde (KVG). De bloemengroep van de RK-parochie zal er voor zorgen dat de kerk tijdens de Pompdagen mooi is versierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.