sukerbietenzaterdag in beeld

Liefhebbers van oude trekkers verzamelden zich al vroeg voor het Olde Trekker Treffen. Ze praatten wat bij en stonden de bezoekers ruim te woord over hun Massey Fergusons, die klaar stonden om bewonderd te worden.

Ook stond de Jos Dijkman Scootersprint op het programma. Na een eerste demonstratie in 2008, en wedstrijd in 2009 en 2011, was er ook dit jaar een wedstrijd voor het NK Scootersprint ingepland. Ruim honderd sprinters deden mee.

Daarnaast vond ook de De Klassieke Brommer Sukerbietentocht weer plaats. Klassieke brommers en solexen maakten een tocht van ongeveer 65 kilometer langs mooie plekjes in de omgeving van Lemelerveld.

Een van de hoogtepunten op de zaterdag was de Truck Instapdag voor mensen met een beperking. Dat vindt iedereen toch leuk. Meer dan 125 chauffeurs van bedrijven uit de omgeving bezorgden deze mensen een prachtige dag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.