succesvol begin van zomertoer sw4d

Net als vorig jaar zijn vrijwilligers van de Sallandse Wandelvierdaagse in de zomermaanden actief om het evenement aan de man en vrouw te brengen. Overal in Salland worden tent- en dorpsfeesten, manifestaties en activiteiten bezocht om grote groepen mensen enthousiast te maken voor de jubileumeditie van de SW4D in oktober.

De aftrap vond eind juli plaats in Broekland, en begin augustus streek de SW4D-karavaan neer in Lemelerveld. De promotie heeft zijn uitwerking niet gemist, want er kwamen maar liefst ruim veertig inschrijvingen binnen. Deze mensen maken kans op een mooie prijs, beschikbaar gesteld door lokale en regionale ondernemers.

Gratis apk-keuring en 1 minuut winkelen

Op 18 augustus doet de SW4D zomertour de braderie van de pompdagen: Daggie Old Heino aan. Passanten die zich tijdens Daggie Old Heino inschrijven voor de Sallandse Wandelvierdaagse, maken kans op een gratis apk-keuring bij Bosch Car Services in Heino. De dag erna, 19 augustus, staat de SW4D in de parel van Salland, op de braderie van het Luttenbergsfeest. Namens supermarkt Coop Tingen Luttenberg, mag de SW4D onder de inschrijvers van die dag, 1 minuut winkelen verloten. Des te meer een reden om de stand van de SW4D te bezoeken en haar zomertoerkalender en acties in de gaten te houden.

Meer informatie: staging2.sw4d.nl

Zaterdag 18 augustus Pompdagen Heino Daggie Old Heino

Zondag 19 augustus Luttenbergsfeest Braderie

Vrijdag 24 augustus Stöppelhaene Boerendag

Zaterdag 1 september Streekmarkt Deventer Markt

Zaterdag 1 september Wiejese Diekdaegen Straatfestival Wijhe

Zondag 2 september Salland Natuur Fair Salland Natuur Fair

Zaterdag 15 september Olster Jaarmarkt Olster Jaarmarkt

Vrijdag 28 september Ponyweek Heeten Vlooien markt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.