Home / archiefcentraal / stoppelhaenemarkt in centrum

stoppelhaenemarkt in centrum

Eigenlijk is het een klein voorproefje op het grote feest.

Kinderen kunnen deze dag haentjes beplakken met zaden; iedereen kan zich opgeven om deel te nemen aan de (kinder)optocht en versiering van de straten en gevels; er is een presentatie van Stöppelhaene door de jaren heen; dé enige echte Stöppelhaene T-shirts zijn te koop; er zijn vrijwilligers aanwezig voor het beantwoorden van vragen over verschillende versiertechnieken en alle bezoekers kunnen meedoen met een prijsvraag.

Er staat ook een kraam waarbij vrijwilligers zich kunnen opgeven om te helpen met de Stöppelhaene. Lijkt het jou ook leuk om de organisatie te versterken, of om een helpende hand te bieden bij een activiteit? Kom dan naar de informatiemarkt en geef je op.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.