stoppelhaeneconcert gemengd koor

Het Gemengd koor van de H. Kruisverheffingsbasiliek in Raalte houdt haar traditionele Stöppelhaeneconcert dit jaar op donderdag 23 augustus. Wederom is het gelukt om een afwisselend programma samen te stellen. Het thema van het concert is ‘Lead me Lord’. Tussen de liederen door is er ruimte voor enkele muzikale intermezzo’s, uitgevoerd door het strijkers ensemble.

Het koor wordt begeleid door Jan Wanders op het continuo orgel en door een strijkersensemble, samengesteld uit leerlingen van het conservatorium. De algehele leiding is in handen van Gerlinde Post. Het concert begint om 19.00 uur, de toegang is gratis. Aan het eind wordt er een deurcollecte gehouden ter bestrijding van de gemaakte kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.