stoppelhaene lijkt records te breken

Hoe het vandaag ook wordt, Stöppelhaene lijkt nu al een feest van records te worden. Woensdagavond was het drukker dan ooit in het centrum van Raalte (de Sallandse herberg is al jaren bomvol), donderdag was het ’s ochtends op de braderie ver voor aanvang van de optocht al bijzonder druk in het winkelcentrum, de bezoekersaantallen op vrijdag en zaterdag gingen ook naar tophoogtes. De late vakantie en het bijzonder aangename weer hebben daar natuurlijk alles mee te maken.

Zaterdagavond was het op de terrassen en in feesttenten weer groot feest. Hier en daar bleef nog een plukje Bloazersfestival hangen, maar de horeca had ook andere bands gecontracteerd om het feest ook in het centrum en niet alleen in op het Stöppelveld te laten plaatsvinden. Cijfers hebben we niet, maar onze indruk is dat dat dit jaar goed lukt, ook al treden de artiesten bij Neuf op zonder podium. Op het Stöppelveld begon de zaterdagavond met boerenplezier: Mooi Wark. En aan die naam bleek niks gelogen. Daarna was de lucht gevuld met muziek van de Top 2000 en muziek uit de 90’s in de Feestfabriek.

Overdag waren het Bloazersfestival, beachvolleybal en trekkerslep de grote trekkers. Foto’s van Arnold Roolvink van het beachvolleyballen die we nog niet eerder plaatsten zijn bij dit verhaal geplaatst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.