sp houdt manifestatie voor laadpalen

De Raalter afdeling van de SP houdt zaterdag 18 augustus een manifestatie voor het kulturhus in Raalte om aandacht te vragen voor het plaatsen van publieke laadpalen voor elektrische auto’s.

Al meer dan een jaar geleden heeft de raad, op initiatief van de SP, ingestemd met het plaatsen van twee laadpalen voor elektrische auto’s. In omliggende gemeenten zijn al enkele oplaadpunten gerealiseerd, ook rijden daar al enkele oplaadbare auto’s rond.

De SP zou graag zien dat ook in de gemeente Raalte de laadpalen nu snel komen om de aanschaf van elektrische auto’s en daarmee het elektrisch rijden te stimuleren. Op de manifestatie worden de verschillen tussen tweetakt, viertakt, hybride en elektrische auto’s getoond. Ook staat er een demomodel van een laadpaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.