slotverkoop zet dikke streep door de crisis

Iedereen jammert zich te pletter over de crisis. Veel mensen zijn inderdaad gedupeerd door de economisch mindere tijd, zijn hun baan kwijt, hebben geen vast contract gekregen. Aan de andere kant houden mensen de knip op de portemonnee om een reserve potje op te bouwen. Wie slim is, of je nu weinig te besteden hebt of wil besteden, die koopt tijdens de Slotverkoop op vrijdag 17 augustus in het centrum van Raalte. Kwalitatief perfecte mode, en lederwaren voor spotprijsjes, lager dan de inkoopprijs.

Regeren is vooruit zien. Prachtige zomermode voor dames, heren en kinderen voor vaak minder dan de helft van de helft, voor een gezin een besparing van 75 procent op kleding en schoenen. Tel uit je winst en zet een dikke streep door de crisis. Wil je scoren dan moet je er wel op tijd bij zijn want op is op.

Van veel artikelen heb je nog wel een paar maanden plezier, maar je kan ook je beleid op de volgende zomer richten. Met een mooi shirt, jurk of blouse doe je doorgaans meerdere zomers mee. Koop je die nu voor een spotprijs, dan is dat mooi meegenomen.

Hetzelfde geldt voor schoenen, leuk voor een feestje en voor wat nog gaat komen. In de Slotverkoop is steeds weer een enorme run op de kindermode. Met name op de betere merken die nu ineens betaalbaar zijn voor het grote publiek. Als je bedenkt dat een kind gemiddeld twee maten groeit in een jaar, dan loont het om nu een en ander in te slaan voor volgende winter.

En de winkeliers, hoe kijken zij aan tegen de slotverkoop? Lekker de bezem door de winkel, plaatsmaken voor de wintercollectie. Drastisch opruimen hoort ook bij het vak. En het is gezellig al die drukte en blije gezichten. De winkeliers gunnen de mensen deze koopjes. Zeker mensen met een kleine portemonnee. De slotverkoop begint vrijdag 17 augustus om klokslag 9.00 uur en duurt non-stop tot 21.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.