seine wonen minitriathlon in de tippe

André Roelofs, drievoudig deelnemer aan de Alpe d’HuZes, daagt iedereen uit om op zaterdag 1 september mee te doen aan de eerste Seine Wonen Minitriathlon in zwembad De Tippe in Heino. In het kader van het 40-jarig bestaan van het zwembad worden er dit zwemseizoen diverse activiteiten georganiseerd om het zwembad te promoten en het bad nog meer onder de aandacht te brengen. De minitriathlon begint om 9.00 uur.

“Ga de uitdaging aan en ervaar, net als ik, het genot van het bewegen en het bereiken van gestelde doelen die je voor jezelf hebt gesteld”, zegt Roelofs. “Het is beslist niet noodzakelijk om de lat zo hoog te leggen als bij de Olympische spelen en koste wat kost te gaan voor goud. Wel is het bij deze laagdrempelige triathlon van belang dat meedoen belangrijker is dan winnen. Het gaat niet zozeer om toptijden aan de dag te leggen (hoewel dit niet verboden is) maar om te ervaren hoe leuk en goed sporten is voor lijf en leden.”

Roelofs vervolgt: “Sport maakt je Fit en Weerbaar en heeft een preventieve werking met betrekking tot het krijgen van lichamelijk ongemak en ziekten. Het is een genot om te zien dat de vrienden van ‘de Tippe’ een aantal verenigingen bereid heeft gevonden om dit evenement te laten organiseren ( Fietsclub Heikera/Runningclub Lierderholthuis /Zwemvereniging HERA ’11). De saamhorigheid die deze verenigingen laten zien en natuurlijk de deelname van velen moet dan de sleutel zijn voor een succesvolle triathlon met levensvatbaarheid voor de toekomst. Ik daag jullie uit om samen met voornoemde verenigingen en met mij de uitdaging aan te gaan.”

Om deel te kunnen nemen is aanmelden verplicht. Stuur een mail naar hera.triathlon@gmail.com. Zodra je dit hebt gedaan ontvang je een retourmail met inschrijfmogelijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.